Vedic Art is geen cursus om te leren schilderen maar herinnert je eraan hoe te schilderen. Het is een meditatieve, intuïtieve manier van schilderen vanuit je hart.

 

Wat je maakt is uniek en niemand anders kan dat, het is een spiegel van jezelf, een bewustwording waar jij op dit moment in je leven staat.

 

Zo ontstaat  je eigen kunst en kom je tot verrassende resultaten!

 

 

 

Aan de hand van 17 aan het leven gekoppelde principes leer je schilderen vanuit je hart, je leert weer spelen als een kind.  De eerste stap in Vedic Art (De Lijn) maakt bv. al meteen je hoofd leeg....
Iedere les wordt met dit principe begonnen zodat je uit je ' doen' in je 'zijn' komt.
De rest van de stappen volgt vanuit deze verstilling en zo kan de creativiteit steeds opnieuw gaan stromen...

 

Terwijl ik schilder verdwijnt de tijd uit mijn hoofd....na het schilderen voel ik een ware rust in mijn geest en lichaam.  De uitwerking van de 17 stappen verrassen me iedere keer opnieuw: de creativiteit die loskomt,de bewustwording die ontstaat tijdens het schilderen.
De grootste magie van de principes is dat wat ik leer tijdens het schilderen doortrek in mijn dagelijkse leven.

 

Vedic Art is voor mij een echte levenskunst!

 

''You become more aware of yourself and at the same time you Will experience the whole process of creation,
Art and Life merge into One ... And that is VA'*
*Curt Kallman (1939- 2010) grondlegger Vedic Art